NLZIET brengt een goedkoper abonnement met reclame uit

Films & Series
maandag, 13 mei 2024 om 12:34
nlziet fallback
Emerce meldt dat tv-streamingdienst NLZIET vanaf vandaag een nieuw goedkoper abonnement heeft uitgebracht met reclame. NLZIET is een samenwerkingsverband van de NPO, SBS en RTL en het het lager geprijsde abonnement heet ‘NLZIET Basis’.
Dit nieuwe abonnement met reclame kost 7,95 euro per maand en bevat reclame in de programma’s van de RTL- en Talpa-zenders. Overigens betekent dit niet dat alle content bij NLZIET reclame bevat. De content van NPO Plus blijft bij NLZIET Basis reclamevrij.
Bij het Basis-abonnement van NLZIET kan maar op één apparaat tegelijk worden gekeken. Met de andere tiers kan wel op meerdere apparaten tegelijk worden gekeken.
Naast de introductie van het lager geprijsde NLZIET Basis veranderen de prijzen van de andere abonnementsvormen ook, zo laat Emerce weten. Daarbij komt NLZIET uit op de volgende prijzen:
  1. NLZIET Basis: €7,95 per maand
  2. NLZIET Premium €9,95 per maand, of per jaar €107,40 (12 keer €8,95)
  3. NLZIET Extra €11,95 per maand, of per jaar €131,40 (12 keer €10,95)
Met NLZIET Premium- en Extra-abonnementen krijgen gebruikers toegang tot een aantal extra voordelen. Zo kunnen gebruikers alle VOD-content zonder reclame kijken. Verschillende populaire programma’s zijn daarnaast exclusief vooruit te kijken met het Premium- en Extra-abonnement.