Wat keek Nederland afgelopen week (19) op Pathé Thuis? Ontdek de top 10!

Films & Series
dinsdag, 14 mei 2024 om 9:19
pathe thuis bank
Ontdek de meest populaire films die afgelopen week gestreamd werden op Pathé Thuis! Van meeslepende blockbusters tot indrukwekkende indie-films, deze top 10 geeft je een inkijkje in de filmvoorkeuren van het moment. Laat je inspireren voor je volgende filmavond en blijf op de hoogte van de laatste kijkfavorieten op Pathé Thuis.

Nr. 1 - Verliefd op Bali

Na het overlijden van haar Indische oma, overtuigt influencer Jenny haar moeder en zus om met haar naar Bali te gaan. Door de zoektocht naar een familielegende ontstaan er onverwacht nieuwe liefdes.

Nr. 2 - The Beekeeper

De gepensioneerde staatsagent Adam Clay is een voormalig lid van de beruchte ‘beekeepers’, een machtige en clandestiene organisatie. Wanneer hij een politieke samenzwering ontdekt, houdt niets hem tegen in de strijd voor gerechtigheid.

Nr. 3 - Aquaman and the Lost Kingdom

Terwijl Aquaman op de troon van Atlantis zit, breekt er een oeroude kracht vrij. Aquaman moet een onwaarschijnlijke bondgenoot vinden om Atlantis en de wereld te redden van onherstelbare schade.

Nr. 4 - Dune: Part Two

In Dune: Part Two gaat de legendarische reis van Paul Atreides verder in gezelschap van Chani en de Vrijmans, terwijl hij zint op wraak op degenen die voor de ondergang van zijn familie gezorgd hebben. Paul zal moeten kiezen tussen de liefde van zijn leven en het lot van het universum om de vreselijke toekomst te voorkomen die hij als enige voorzien heeft.

Nr. 5 - Chief of Station

Nadat hij ontdekt dat de dood van zijn vrouw geen ongeluk was, wordt een voormalige lid van de CIA gedwongen terug te keren naar de spionage-onderwereld. Hij besluit samen te gaan werken met een tegenstander.

Nr. 6 - Wonka

Voordat hij ’s werelds meest beroemde chocoladefabriek opent, droomt een jonge Willy Wonka ervan snoepmaker te worden. Hij gaat op avontuur en ontmoet tijdens zijn reis een gevangengenomen Oempa Loempa.

Nr. 7 - Anyone But You

Bea en Ben lijken het perfecte stel, maar na een geweldige eerste date gebeurt er iets waardoor hun aantrekkingskracht afkoelt tot het vriespunt – totdat ze onverwachts met elkaar worden opgezadeld op een bruiloft in Australië.

Nr. 8 - Bob Marley: One Love

Een blik op het leven van de legendarische reggaemuzikant Bob Marley, een icoon die generaties inspireerde met zijn boodschap van liefde en eenheid.

Nr. 9 - Vogelvlucht

Een eendenfamilie probeert hun overbezorgde vader te overtuigen om op de vakantie van hun leven te gaan.

Nr. 10 - The Zone of Interest

De commandant van Auschwitz, Rudolf Höss, en zijn vrouw Hedwig streven ernaar om een droomleven op te bouwen voor hun gezin in hun huis direct naast het kamp.
We hopen dat je nieuwe favorieten hebt ontdekt. Wil je dagelijks weten wat nieuw is op Pathé Thuis of de andere streamingdiensten, check dan NieuwDezeWeek.