Ontdek de inspirerende reis van drie Baskische vrouwen in Las Pelotaris 1926

Films & Series
dinsdag, 18 juni 2024 om 11:03
las pelotaris 1926l
Las Pelotaris 1926 is een Mexicaanse dramaserie die zich afspeelt in de jaren 1920 en het verhaal vertelt van drie Baskische pelota-speelsters: Chelo, Idoia en Itzi. De serie belicht hun strijd om hun dromen te verwezenlijken in een tijdperk waarin mannen de overheersende rol speelden in de samenleving.
De pelota is een traditionele Baskische sport die eeuwenlang door mannen is gedomineerd. Chelo, Idoia en Itzi trotseren de sociale normen en vechten tegen vooroordelen en discriminatie om hun plaats in de sportwereld te verdienen.
Naast hun sportieve ambities, verkent de serie ook de persoonlijke relaties van de protagonisten. Ze navigeren door de complexe paden van liefde, familie en vriendschap, terwijl ze tegelijkertijd de kracht vinden om obstakels te overwinnen en hun dromen na te jagen.
Las Pelotaris 1926 is meer dan alleen een sportdrama. Het is een inspirerend verhaal over moed, vastberadenheid en het belang van vechten voor wat je wilt. De serie belicht de pioniersrol van deze dappere vrouwen die de grenzen verlegden en de weg vrijmaakten voor toekomstige generaties vrouwelijke atleten.
Las Pelotaris (2023) on IMDb
Regisseur: Aritz Moreno
Cast: Zuria Vega, Claudia Salas, María de Nati, David Chocarro, Alex O'Neal, Alejandra Onieva
Las Pelotaris 1926 bestaat uit 8 afleveringen en is vanaf 5 juli hier te zien op SkyShowtime. Wil je iedere dag weten wat nieuw is op SkyShowtime, check dan NieuwDezeWeek.