Koreaanse thrillerserie Bargain vanaf 4 juli exclusief te zien op SkyShowtime

Films & Series
donderdag, 06 juni 2024 om 11:16
bargain m eng keyartbranded minibranding st 16x9 3840x2160
SkyShowtime kondigt vandaag aan dat de Koreaanse thrillerserie Bargain vanaf 4 juli exclusief te zien zal zijn op het platform. De serie, met in de hoofdrollen Jang Geun-suk en Bae Suzy, is een meeslepend verhaal over een man die een duivelse deal sluit om zijn zieke zoon te redden.
Bargain vertelt het verhaal van Lee Tae-sung (Jang Geun-suk), een wanhopige vader wiens zoon lijdt aan een ongeneeslijke ziekte. Wanneer hij de kans krijgt om zijn zoon te redden door een deal te sluiten met een mysterieuze figuur, grijpt hij deze zonder aarzelen aan. De deal blijkt echter een hoge prijs te hebben, en Tae-sung moet al snel vechten om zijn eigen leven en dat van zijn gezin te redden.
Bae Suzy speelt Cha Min-seo, een vrouw die op zoek is naar de waarheid achter de verdwijning van haar zus. Ze raakt betrokken bij Tae-sungs lot en samen ontrafelen ze de duistere geheimen die verborgen liggen achter de deal die hij heeft gesloten.
Bargain is een spannende en meeslepende serie die je op het puntje van je stoel zal houden. De serie is geregisseerd door Park Hyung-sik, die bekend staat om zijn werk aan succesvolle series als Healer en Suits. De cast van Bargain wordt gecompleteerd door Kim Joo-hun, Lee Hong-rae, en Oh Yeon-seo.
Bargain is vanaf 4 juli hier exclusief te zien op SkyShowtime. Wil je dagelijks weten wat nieuw is op SkyShowtime of de andere streamingdiensten, volg dan NieuwDezeWeek.