Ontdek de trailer en poster van de nieuwe documentaire Diane Von Furstenberg: Woman In Charge

Films & Series
dinsdag, 04 juni 2024 om 11:37
diane von furstenberg woman in charge
Een blik op het leven en de carrière van de iconische modeontwerpster.
De langverwachte documentaire Diane von Furstenberg: Woman in Charge is eindelijk in aantocht, en om je te laten watertanden, zijn er nu een trailer en poster vrijgegeven. De film belicht het fascinerende leven en de carrière van de iconische modeontwerpster, van haar vroege begin tot haar status als een van de machtigste vrouwen in de mode-industrie.
De trailer geeft een intieme blik op Von Furstenbergs leven, met interviews met de ontwerper zelf, evenals met familie, vrienden en collega's uit de modewereld. De film verkent haar creatieve proces, haar zakelijk instinct en haar toewijding aan het vieren van vrouwelijke kracht.
Diane von Furstenberg: Woman in Charge is een must-see voor fans van mode en design. De film belooft een inspirerend en verhelderend portret te zijn van een van de meest iconische figuren in de modewereld. De poster toont Von Furstenberg in al haar glorie, gekleed in een van haar beroemde wrapjurken. Ze straalt zelfvertrouwen en kracht uit, en de afbeelding vat perfect de geest van de documentaire samen.
Stream Diane von Furstenberg: Woman in Charge vanaf 25 juni exclusief op Disney+. Wil je iedere dag weten wat nieuw is op de verschillende streamingdiensten, check dan NieuwDezeWeek.