Wat keek Nederland afgelopen week (22) op Pathé Thuis? Ontdek de top 10!

Films & Series
dinsdag, 04 juni 2024 om 11:22
pathe thuis bank
Ontdek de meest populaire films die afgelopen week gestreamd werden op Pathé Thuis! Van meeslepende blockbusters tot indrukwekkende indie-films, deze top 10 geeft je een inkijkje in de filmvoorkeuren van het moment. Laat je inspireren voor je volgende filmavond en blijf op de hoogte van de laatste kijkfavorieten op Pathé Thuis.

Nr. 1 - Land of Bad

Als dronepiloot van de Amerikaanse luchtmacht ondersteunt Reaper een speciale missie op de Filippijnen. Als er iets vreselijk misgaat wordt de jonge officier Kinney ingezet om in het slagveld gegijzelde teamleden terug te halen.

Nr. 2 - Verliefd op Bali

Na het overlijden van haar Indische oma, overtuigt influencer Jenny haar moeder en zus om met haar naar Bali te gaan. Door de zoektocht naar een familielegende ontstaan er onverwacht nieuwe liefdes.

Nr. 3 - Godzilla x Kong: The New Empire

De machtige Kong en de angstaanjagende Godzilla nemen het op tegen een van onder het aardoppervlak afkomstige dreiging die hun bestaan op het spel zet.

Nr. 4 - The Beekeeper

De gepensioneerde staatsagent Adam Clay is een voormalig lid van de beruchte ‘beekeepers’, een machtige en clandestiene organisatie. Wanneer hij een politieke samenzwering ontdekt, houdt niets hem tegen in de strijd voor gerechtigheid.

Nr. 5 - Kung Fu Panda 4

Po groeit uit tot de nieuwe spirituele leider van de Vredesvallei. Voor het zover is gaat hij op zoek naar zijn opvolger als Drakenkrijger, maar dan duikt de schurk Kameleon op.

Nr. 6 - Bob Marley: One Love

Een blik op het leven van de legendarische reggaemuzikant Bob Marley, een icoon die generaties inspireerde met zijn boodschap van liefde en eenheid.

Nr. 7 - The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes

De 18-jarige Coriolanus Snow bereidt zich voor op zijn enige kans op succes: mentor worden van Lucy Gray Baird uit het arme district 12 tijdens de tiende editie van de Hongerspelen. Dan blijken de twee het goed met elkaar te kunnen vinden.

Nr. 8 - Anyone But You

Bea en Ben lijken het perfecte stel, maar na een geweldige eerste date gebeurt er iets waardoor hun aantrekkingskracht afkoelt tot het vriespunt – totdat ze onverwachts met elkaar worden opgezadeld op een bruiloft in Australië.

Nr. 9 - Madame Web

Cassandra Webb is een paramedicus uit New York die tekenen van helderziendheid begint te vertonen. Gedwongen om haar verleden onder ogen te zien, moet ze drie jonge vrouwen beschermen tegen een mysterieuze tegenstander.

Nr. 10 - Wonka

Voordat hij ’s werelds meest beroemde chocoladefabriek opent, droomt een jonge Willy Wonka ervan snoepmaker te worden. Hij gaat op avontuur en ontmoet tijdens zijn reis een gevangengenomen Oempa Loempa.
We hopen dat je nieuwe favorieten hebt ontdekt. Wil je dagelijks weten wat nieuw is op Pathé Thuis of de andere streamingdiensten, check dan NieuwDezeWeek.