Ontdek het Leven van Koningin Máxima in Exclusieve Videoland Serie

Films & Series
zondag, 17 maart 2024 om 9:00
maxima videoland
Máxima op Videoland: een exclusieve documentaireserie over het leven en werk van koningin Máxima.
In deze zesdelige high-end dramaserie verkennen we het verhaal van Máxima, gebaseerd op de bestseller van Marcia Luyten. De serie neemt ons mee door Máxima’s reis van haar vroege leven in Argentinië en New York tot aan haar toekomst als koningin van Nederland. We volgen haar in verschillende rollen: als echtgenote, moeder, VN-gezant en stijlicoon. Ontdek hoe ze zich inzet voor een betere wereld en hoe ze omgaat met de uitdagingen van haar functie.
De cast van Máxima is indrukwekkend en brengt het verhaal van koningin Máxima tot leven. Hier zijn de acteurs die de belangrijkste rollen vertolken:
Delfina Chaves (27) uit Argentinië speelt de rol van koningin Máxima. Hoewel ze in Nederland nog niet zo bekend is, heeft ze ervaring in eerdere series zoals Ringo, The Secret of the Greco Family, Rap Battlefield, en Edha.
Martijn Lakemeier neemt de rol van koning Willem-Alexander op zich. Hij is bekend van zijn werk in de film Oorlogswinter en zal in deze serie de periode belichten waarin Máxima en Willem-Alexander stapelverliefd op elkaar werden.
Elsie de Brauw speelt koningin Beatrix, terwijl de Duitse ster Sebastian Koch is gecast als prins Claus von Amsberg.
Maxima (2024) on IMDb
De serie Máxima is vanaf 20 april hier te zien op Videoland. Wil je iedere dag weten wat nieuw is op Videoland, of de andere streamingdiensten, check dan NieuwDezeWeek.