Hoe de Taihuttu Familie de Wereld Verbaasde met hun Bitcoin-reis: Op Prime Video

Films & Series
zondag, 17 maart 2024 om 12:12
top view macro closeup of crypto bitcoin silver co 2023 11 27 05 24 53 utc
Vanaf 5 april kunnen kijkers de Taihuttu-familie volgen in hun eigen Amazon Prime-serie.
De Taihuttu-familie, een opmerkelijke Nederlandse clan, heeft de aandacht getrokken met hun avontuurlijke levensstijl en hun betrokkenheid bij cryptocurrencies. De familie Taihuttu, bestaande uit Didi (42), zijn vrouw en hun dochters, heeft een opmerkelijke reis gemaakt van materiële overvloed naar een leven dat draait om digitale valuta.
Regisseur June te Spenke heeft de familie meer dan twee jaar gevolgd en legt hun opmerkelijke verhaal vast. De serie biedt een uniek inzicht in hun beslissing om alles te verkopen en hun vermogen in bitcoin te investeren.
In 2017 nam de Taihuttu-familie een drastische beslissing: ze verkochten al hun bezittingen, waaronder hun huis, auto’s, kleding, speelgoed en zelfs hun vakantiewoning. Met de opbrengst investeerden ze alles in bitcoin. Deze radicale keuze trok wereldwijd de aandacht en maakte hen tot een symbool van de cryptorevolutie. Ze hebben hun bitcoins verspreid over maar liefst vier continenten.
Dit is een slimme zet om hun vermogen veilig te stellen. De bitcoin is immers een digitale munt die op een computer, laptop of harde schijf wordt bewaard. Door hun bezit te diversifiëren, minimaliseren ze het risico van verlies door één enkel punt van falen.
The Bitcoin Family Image
The Bitcoin Family
EUR19
Op voorraad
Koop op bol.
Recentelijk is de familie Taihuttu verhuisd naar Portugal. Een van de redenen voor deze verhuizing is dat Portugal geen belasting heft op crypto-inkomsten. Dit stelt hen in staat om hun digitale rijkdom te beheren zonder de last van hoge belastingen. Hun verhaal blijft inspireren en intrigeren, en hun avontuurlijke reis gaat door in de wereld van cryptocurrencies.
De Taihuttu-familie heeft de traditionele normen doorbroken en een nieuwe weg ingeslagen. Hun verhaal is een herinnering aan de kracht van durf, innovatie en het vermogen om buiten de gebaande paden te treden.
De Taihuttu-familie is vanaf 5 april te zien op Prime Video. Wil je iedere dag weten wat nieuw is op Prime Video, of de andere streamingdiensten, check dan NieuwDezeWeek.