Prime Video maakt releasedatum bekend van de nieuwe thrillerserie Cross, met Aldis Hodge als Alex Cross

Films & Series
dinsdag, 09 juli 2024 om 11:18
cross
Prime Video heeft vandaag de releasedatum aangekondigd van de langverwachte nieuwe thrillerserie "Cross", met Aldis Hodge ("Black Adam") in de hoofdrol als Alex Cross.
De serie is gebaseerd op de populaire boekenreeks van bestsellerauteur James Patterson, die ook als producent aan de serie meewerkt. "Cross" volgt detective Alex Cross, die een briljante psycholoog is en een getalenteerde detective. Hij gebruikt zijn unieke vaardigheden om in de hoofden van criminelen te kruipen en zo de meest complexe misdaden op te lossen. Naast Hodge spelen ook Isaiah Mustafa ("Shadowhunters"), Juanita Jennings ("The Chi") en een ensemble cast in de serie.
Alex Cross is een fictieve detective die is gecreëerd door auteur James Patterson. De eerste roman in de serie, "Along Came a Spider", werd in 1993 gepubliceerd. Sindsdien zijn er meer dan 50 boeken in de serie verschenen, die wereldwijd meer dan 300 miljoen exemplaren hebben verkocht. Cross is ook te zien geweest in verschillende films, waaronder "Kiss the Girls" (1997) en "Along Came a Spider" (2001).
<br>
Alle acht afleveringen van de serie gaan op 14 november 2024 wereldwijd in première in meer dan 240 landen en territoria, exclusief op Prime Video. Wil je weten wat er dagelijks nieuw is op Prime Video, of op de andere streamingdiensten, volg dan de dagelijkse updates op NieuwDezeWeek. Kijk voor Nederland hier en voor België hier.