MCU serie Agatha All Along krijgt eerste trailer met horror elementen

Nieuws
dinsdag, 09 juli 2024 om 7:42
kathryn hahn as agatha harkness as agnes in black white against a colorful background in agatha all along trailer
Het is inmiddels alweer even geleden dat we Agatha zagen in de Disney+ MCU serie WandaVision, maar het is bijna tijd voor haar eigen serie. Disney heeft namelijk een trailer gedeeld van de serie, waarin duidelijk wordt dat we een MCU horror productie te zien krijgen.
Agatha was voor het eerst te zien in WandaVision als de manupulatieve heks die Wanda beïnvloede om magie te gebruiken die ze niet wilde gebruiken. Na het verlies van Vision in Avenger's Endgame was Wanda erg verdrietig en daarmee een makkelijke prooi voor de gehaaide Agatha. De heks kreeg in de serie een iconisch liedje 'Agatha All Along', waardoor fans direct fan waren geworden van het personage.
Disney besloot daarom om een serie te maken over het verhaal van dit pesonage. Want wie was Agatha voor WandaVision en hoe is zij geworden wie ze nu is? Dat gaan we zien in de nieuwe Disney Plus serie Agatha All Along.
In de trailer, die je hieronder kunt zien, wordt duidelijk dat Agatha All Along een horror serie gaat worden.
De serie start direct met twee afleveringen op 19 september bij Disney Plus, waarna wekelijks afleveringen uit zullen komen.