Samen: Treble Winners - De historische reis van Manchester City op Netflix

Films & Series
maandag, 01 april 2024 om 8:55
together treble winners
Together: Treble Winners is een aankomende Netflix Original sportdocumentaireserie die het ongelooflijke seizoen van Manchester City Football Club belicht, waarin ze de Engelse Premier League, de FA Cup en de Champions League wonnen.
. Deze historische prestatie wordt verteld in een zesdelige documentaire die exclusief op Netflix zal verschijnen. De serie is geproduceerd door City Studios, de in-house productieafdeling van de voetbalclub.
Het verhaal van het treble-winnende seizoen wordt verteld met een unieke blik achter de schermen, waarbij de hoogte- en dieptepunten, de momenten van saamhorigheid en de historische prestaties van het team worden vastgelegd. Manchester City was in 2018 het eerste team dat camera’s toestond achter de schermen met de documentaireserie “All or Nothing”. Sindsdien heeft een ingebed team elk seizoen de club gevolgd om exclusieve content te creëren die normaal gesproken niet in het voetbal wordt getoond.
Nuria Tarre, Chief Marketing and Fan Experience Officer bij City Football Group, benadrukte het innovatieve en toonaangevende karakter van de in-house creatieve en productiehub van Manchester City. Ze zei: “Het vastleggen van zo’n uniek getalenteerde groep spelers en het tonen van de hoogte- en dieptepunten van het seizoen, de momenten van saamhorigheid en de historische prestaties is een voorrecht geweest voor City Studios.”
Together: Treble Winners (2024) on IMDb
De documentaireserie Together: Treble Winners zal wereldwijd op dinsdag 2 april hier op Netflix worden uitgebracht. Voetbalfans en kijkers over de hele wereld kunnen zich verheugen op een diepgaande blik op het succesvolle seizoen van Manchester City.