Mis het niet: Eerste blik op Mayor of Kingstown seizoen 3!

Films & Series
maandag, 01 april 2024 om 11:14
mayor of kingstown
Het derde seizoen van Mayor of Kingstown heeft een spannende nieuwe teaser-trailer gekregen! De uiterst populaire serie van SkyShowtime keert binnenkort terug, en om die terugkeer te promoten hebben we een eerste blik gekregen op de gebeurtenissen in het derde seizoen.
In dit seizoen zien we opnieuw Jeremy Renner als Mike McLusky, die nog steeds te maken heeft met een drugsoorlog in het door criminaliteit geteisterde Kingstown.
De stad wordt opgeschrikt door een reeks explosies, en het is aan de burgemeester om te achterhalen wie erachter zit. Een Russische gangster arriveert ook in de stad, en er wordt zowel binnen als buiten de gevangenismuren een drugsoorlog gevoerd.
Jeremy Renner raakte op 1 januari 2023 zwaargewond bij een ongeluk met een sneeuwploeg, maar na een lang herstel is hij nu eindelijk terug met zijn acteerkunsten. Het derde seizoen van Mayor of Kingstown zal bestaan uit tien afleveringen en wordt opnieuw geschreven en geproduceerd door Taylor Sheridan, die we kennen van onder andere Yellowstone en Tulsa King.
Mayor of Kingstown (2021) on IMDb
Mayor of Kingstown seizoen 3 is vanaf 3 juni 2024 hier te zien op SkyShowtime. Wil je dagelijks weten wat nieuw is op de verschillende streamingdiensten, check dan NieuwDezeWeek.