Sjabloon: Wat keek Nederland afgelopen week (27) op Pathé Thuis? Ontdek de top 10!

Films & Series
dinsdag, 09 juli 2024 om 6:00
pathe thuis bank
Ontdek de meest populaire films die afgelopen week gestreamd werden op Pathé Thuis! Van meeslepende blockbusters tot indrukwekkende indie-films, deze top 10 geeft je een inkijkje in de filmvoorkeuren van het moment. Laat je inspireren voor je volgende filmavond en blijf op de hoogte van de laatste kijkfavorieten op Pathé Thuis.

Nr. 1 - Ghostbusters: Frozen Empire

Wanneer de ontdekking van een oud artefact een kwade kracht ontketent, moeten nieuwe en oude Ghostbusters hun krachten bundelen om de wereld te redden van een tweede ijstijd.

Nr. 2 - Kung Fu Panda 4

Po groeit uit tot de nieuwe spirituele leider van de Vredesvallei. Voor het zover is gaat hij op zoek naar zijn opvolger als Drakenkrijger, maar dan duikt de schurk Kameleon op.

Nr. 3 - Inside Out

Opgroeien gaat niet zonder vallen en opstaan, en dat geldt ook voor Riley. Ze laat zich daarbij, net als iedereen, leiden door haar emoties: Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet.

Nr. 4 - The Bricklayer

Wanneer de CIA verdacht gemaakt wordt van een reeks moorden op journalisten, wordt de opstandige agent Steve Vail ingeschakeld om hier een einde aan te maken.

Nr. 5 - De Terugreis

Waar de nukkige Jaap niet veel zin meer heeft om dingen te ondernemen, zit zijn vrouw Maartje, die soms wat verward is, nog vol levenslust. Wanneer ze een brief ontvangen van een oude vriend, besluiten ze hem op te zoeken in Zuid-Europa.

Nr. 6 - Baghead

Na het overlijden van haar vader krijgt Iris te horen dat ze zijn verwaarloosde pub heeft geërfd. In de kelder van de pub ontdekt ze een duister geheim: Baghead - een vormveranderend wezen dat je met verloren geliefden laat praten.

Nr. 7 - The Fall Guy

Na een ongeval dat hem bijna zijn carrière heeft gekost, moet een stuntman een vermiste filmster opsporen en zijn grote liefde zien terug te winnen, terwijl hij ook nog gewoon zijn werk moet doen.

Nr. 8 - Binnenstebuiten

Opgroeien gaat niet zonder vallen en opstaan, en dat geldt ook voor Riley. Ze laat zich daarbij, net als iedereen, leiden door haar emoties: Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet.

Nr. 9 - De Legende van Familie Vos

Teun werkt in de Efteling en krijgt de opdracht om Jamie, de dochter van de parkdirecteur, op sleeptouw te nemen. Als bewaker Cor 's nachts wordt aangevallen door een spook, raken Teun en Jamie betrokken bij een mysterie.

Nr. 10 - Arthur the King

Atleet Michael doet met zijn team mee aan een prestigieuze adventure race in Zuid-Amerika. Tijdens de lange tocht stuiten ze op een gewonde zwerfhond, die net zo’n doorzetter blijkt als Michael zelf.
We hopen dat je nieuwe favorieten hebt ontdekt. Wil je dagelijks weten wat nieuw is op Pathé Thuis of de andere streamingdiensten, check dan NieuwDezeWeek.