F1-film van Brad Pitt krijgt een nieuwe poster en teaser

Films & Series
maandag, 08 juli 2024 om 11:23
f1 2025
Brad Pitt keert terug naar de racebaan in de nieuwe F1-film, en we hebben nu een gloednieuwe poster en teaser om ons klaar te stomen voor de release in zomer 2025.
De poster toont Pitt in zijn racepak, klaar om te knallen achter het stuur. Hij staat tussen twee andere coureurs, wat ons vermoedelijk een glimp geeft van zijn teamgenoten in de film. De achtergrond is een vaag shot van een racetrack, met flarden van flitsende lichten en vlaggen. Het is een coole en dynamische poster die de adrenaline van de F1-wereld perfect vastlegt.
De teaser is kort, maar geeft een mooie indruk. We zien snelle beelden van auto's die over de baan razen, gecombineerd met shots van Pitt die geconcentreerd achter het stuur zit en vastberaden in de camera kijkt. De teaser eindigt met de titelkaart van de film, met de releasedatum Zomer 2025.
<br>
Bron Afbeelding: Apple Original Films/Warner Bros. Pictures.
De F1-film is geregisseerd door Joseph Kosinski (Top Gun: Maverick) en geschreven door Ehren Kruger. Naast Pitt spelen ook Damson Idris, Kerry Condon, Javier Bardem en Lewis Hamilton in de film. Hamilton is natuurlijk geen onbekende in de F1-wereld, en hij zal naar verluidt een gefictionaliseerde versie van zichzelf spelen in de film.
De F1-film belooft een opwindende en actievolle blik te worden in de wereld van de Formule 1. Met een cast vol sterren en een regisseur die ervaring heeft met het maken van kaskrakers, is het zeker dat deze film een hit wordt bij fans van zowel racen als films.
Bekijk hier de nieuwe teaser
F1 (2025) on IMDb
Ben jij enthousiast over de F1-film van Brad Pitt? Laat het me weten in de comments!