Spannend, ontroerend en vermakelijk: dit zijn de must-sees van juli op CANAL+!

Films & Series
donderdag, 20 juni 2024 om 10:48
canal
Maak je klaar voor een maand vol entertainment met CANAL+! In juli staat er een scala aan gloednieuwe films, series en exclusieve content voor je klaar.
The Oil Fund
Hilarische Noorse komedieserie over de briljante trader Per Grepp (Thomas Gullestad): de golden boy van het wereldwijde pensioenfonds Oljefondet. Hoewel hij weinig op heeft met ethiek, beheert hij de oudedagvoorzieningen van miljoenen Noren. Wanneer de ethische commissie een oogje in het zeil houdt, moet hij proberen zijn status te behouden terwijl hij nu met enige moraal moet beleggen. Geschreven door Harald Zwart (Hamilton).
Stream vanaf 3 juli
Alfa
Spannende Deense thrillerserie, in de stijl van het Italiaanse Gomorra. Twee broers raken verwikkeld in een gevaarlijk conflict. De ambitieuze beursmakelaar Adam graaft in het verleden van zijn overleden criminelense drugswereld terecht. Zijn honger naar macht neemt een onverwachte wending wanneer hij zijn broer, die agent is, tegenkomt. Ze staan lijnrecht tegenover elkaar, elk aan een andere kant van de wet.
Stream vanaf 10 juli
The Lawyer: seizoen 1 en 2
Scherpe Zweeds-Deense thriller. Nadat de advocaat Frank Nordling (Alexander Karim) de waarheid achter de dood van zijn ouders ontdekt staat zijn wereld op zijn kop. Tot Franks afschuw is Waldman, een klant en spilfiguur in het criminele milieu, erbij betrokken. Om de dood van zijn ouders te wreken, moet Frank de organisatie van Waldman infiltreren en zijn advocaat worden. Gemaakt door de internationale bestsellerauteur Jens Lapidus (Easy Money), Hans Rosenfeldt (The Bridge) en Michael Hjorth (Sebastian Bergman).
Stream vanaf 17 juli
Zoey's Extraordinary Playlist
Muzikale dramedy-serie waarin de introverte programmeur Zoey Clarke (Jane Levy) een onverwachte gave ontdekt. Na een MRI-scan kan ze de diepste gedachten en gevoelens van mensen om haar heen als muzieknummers horen. Terwijl ze probeert om te gaan met deze nieuwe realiteit, gebruikt Zoey haar gave om anderen te helpen met hun problemen. Maar zelf gaat ze ook op zoek naar liefde, vriendschap en betekenis in haar eigen leven.
Stream vanaf 24 juli
Poker Face
Hollywood-ster Russell Crowe is in deze pokerthriller zowel de regisseur als hoofdrolspeler. Tech-miljardair Jake Foley (Crowe) organiseert een pokeravond voor zijn jeugdvrienden op zijn landgoed in Miami. Ze maken kans om meer geld te winnen dan ze ooit van kunnen dromen. De inzet? Hun meest gekoesterde geheimen. Terwijl de avond vordert, wordt duidelijk wat er werkelijk op het spel staat.
Stream vanaf 20 juli
Zondag 21 juli om 20.30 uur op CANAL+ Action
Grenzeloos verraad
Aangrijpend waargebeurd oorlogsverhaal over de Duits-Nederlandse officier Ludwig Mengelberg (acteur Peter Nillesen). In het Duitse leger luistert hij naar de bijnaam 'Der Fliegende Holländer'. Nadat zijn vrouw en dochter omkomen bij een bombardement, neemt hij een drastisch besluit. In Nederland helpt hij een Drentse boerenfamilie om onderduikers te verbergen. Wanneer de SS wantrouwen krijgt, zet Mengelberg niet alleen zijn eigen leven op het spel, maar ook dat van de mensen die hij probeert te helpen.
Stream vanaf 23 juli
Zondag 28 juli om 20.30 uur op CANAL+ Action
Dit is slechts een greep uit het aanbod van CANAL+ in juli. Ga voor meer informatie en om je te abonneren naar https://www.canalplus.nl/
Mis deze maand vol entertainment niet!