Sunny: Een duistere komedie met Rashida Jones op Apple TV+

Films & Series
zaterdag, 06 juli 2024 om 6:00
apple tv sunny key art
De serie is gebaseerd op de roman "The Dark Manual" van Colin O'Sullivan en vertelt het verhaal van Suzie, een Amerikaanse vrouw die in Kyoto, Japan woont.
Het leven van Suzie wordt op zijn kop gezet wanneer haar man en zoon spoorloos verdwijnen na een mysterieuze vliegtuigcrash. Om met haar verlies om te gaan, krijgt Suzie Sunny, een geavanceerde robot van het elektronicabedrijf van haar man. In eerste instantie is Suzie sceptisch over Sunny, maar gaandeweg ontwikkelt ze een onverwachte vriendschap met de robot.
Samen gaan ze op zoek naar de waarheid achter de verdwijning van Suzie's familie en komen ze terecht in een gevaarlijke wereld vol geheimen.
Rashida Jones schittert in de hoofdrol van Suzie. Ze is bekend van haar rollen in films en series als "The Office", "Parks and Recreation" en "Angie Tribeca". Naast Jones spelen ook Hidetoshi Nishijima, You, Joanna Sotomura en Judy Ongg in de serie.
Sunny (2024) on IMDb
Sunny is een nieuwe, duistere komedieserie die op 10 juli 2024 te zien is op Apple TV+. Wil je weten wat er dagelijks nieuw is op Apple TV+, of op de andere streamingdiensten, volg dan de dagelijkse updates op NieuwDezeWeek. Kijk voor Nederland hier en voor België hier.