Nieuwe Trailer The Instigators belooft een chaotische en komische thriller

Films & Series
maandag, 24 juni 2024 om 16:51
the instigators
De nieuwe trailer voor The Instigators is verschenen en belooft een chaotische en komische thriller te worden met Matt Damon en Casey Affleck in de hoofdrol.
De film volgt twee onverwachte partners, Rory (Damon) en Cobby (Affleck), die een overval plegen die compleet misgaat. Ze worden gedwongen op de vlucht te slaan met de hulp van Rory's therapeute, Dr. Evelyn (Hong Chau).
De trailer zit vol met actie, humor en onverwachte wendingen. We zien Rory en Cobby rennen voor de politie, vechten tegen bad guys en proberen wanhopig om uit de problemen te blijven. Dr. Evelyn blijkt ook niet te zijn wie ze lijkt, en ze helpt de twee mannen op onverwachte manieren.
The Instigators is geregisseerd door Doug Liman, die bekend staat om zijn werk aan films als Mr. & Mrs. Smith en The Bourne Identity. De film is geschreven door Casey Affleck en Chuck MacLean.
De film is vanaf 9 augustus 2024 te zien op Apple TV+. Wil je weten wat er dagelijks nieuw is op Apple TV+, of op de andere streamingdiensten, bekijk dan NieuwDezeWeek.