Sylvester Stallone en familie zijn terug bij SkyShowtime in The Family Stallone seizoen twee.

Films & Series
woensdag, 01 mei 2024 om 13:50
the family stallone
Op 16 mei maakt The Family Stallone zijn comeback op SkyShowtime met het tweede seizoen van de geliefde docuserie. In de officiële trailer laten Academy Award®-genomineerde Sylvester Stallone, zijn vrouw Jennifer Flavin Stallone en hun dochters Sophia, Sistine en Scarlet een glimp zien van hun leven als een van de meest herkenbare families in Hollywood.
Na 40 jaar in Los Angeles te hebben gewoond als een van de meest beroemde families, zetten de Stallones dit seizoen een nieuwe koers en verlaten ze Hollywood voorgoed voor de East Coast. Terwijl Sylvester en Jennifer herinneringen aan de familie inpakken, volgen Sophia en Sistine hun dromen in New York City, terwijl een verliefde Scarlet het studentenleven in Miami ontdekt.
Nu de kinderen echt het nest hebben verlaten, vestigen Sly en Jen zich in Palm Beach. Maar voor dit gezin is afstand geen barrière. Het seizoen bereikt zijn hoogtepunt met een onvergetelijke reis naar Italië, waar ze hun familiegeschiedenis verkennen, de liefde nieuw leven inblazen en onvergetelijke herinneringen creëren.
The Family Stallone werd geproduceerd door MTV Entertainment Studios, met uitvoerend producenten Benjamin Hurvitz en Nadim Amiry. Julie Pizzi, Farnaz Farjam en Jonathan Singer zijn uitvoerend producenten voor Bunim-Murray Productions, met Chris Ray en Jason Williams als co-uitvoerend producenten. De serie wordt gedistribueerd door Paramount Global Content Distribution.
Seizoen twee van The Family Stallone is vanaf 16 mei exclusief hier te streamen is op SkyShowtime. Wil je dagelijks weten wat nieuw is op SkyShowtime of de andere streamingdiensten, check dan NieuwDezeWeek.
The Family Stallone (2023) on IMDb