The Lord of The Rings film aangekondigd voor 2026

Films & Series
vrijdag, 10 mei 2024 om 13:48
lotrfilm
Warner Bros. Discovery heeft aangekondigd dat er een nieuwe The Lord of the Rings film wordt gemaakt die uit moet komen in 2026. De film heet voor nu nog Lord of the Rings: The Hunt for Gollum. Fans van de franchise kunnen hun hart ophalen, want Andy Serkis zal terugkeren in de rol van Gollum en de film ook nog regisseren.
Daar houdt het niet op. Peter Jackson, de bekende regisseur van de eerste trilogie en de Hobbit films zal meewerken aan de film als producent, samen met mede-schrijvers Fran Walsh en Philippa Boyens. Warner Bros. Discovery baas David Zaslav zei daarbij, dat de drie "betrokken zullen zijn bij iedere stap." Op dit moment is er een vroeg script in ontwikkeling voor de film die over twee jaar uit moet komen. Op dit moment zijn ze nog verhaallijnen aan het ontdekken die nog verteld moeten worden, omdat Warner ervan overtuigd is dat er nog veel meer te halen valt uit de franchise.
In een gesprek met de investeerders zeggen ze daarbij dat er meer content moet komen van The Lord of the Rings, Harry Potter en het DC universum. "We zijn hard op weg om op te lossen dat er meer wordt gedaan met deze franchises." Er zijn verder nog geen details bekend over de film.
Ondertussen wachten we nog op het tweede seizoen van Rings of Power, de Lord of the Rings-serie van Prime Video die ergens dit jaar uit moet komen.