Laat je verrassen door de nieuwste films en series op NieuwDezeWeek (week 19)

Films & Series
vrijdag, 10 mei 2024 om 8:42
happy friends watching comedy film and eating popc 2023 11 27 05 12 38 utc
Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot romcoms en docu's, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films en series.

Pathé Thuis

Bob Marley: One Love
Een blik op het leven van de legendarische reggaemuzikant Bob Marley, een icoon die generaties inspireerde met zijn boodschap van liefde en eenheid.

Pathé Thuis

Verliefd op Bali
Na het overlijden van haar Indische oma, overtuigt influencer Jenny haar moeder en zus om met haar naar Bali te gaan. Door de zoektocht naar een familielegende ontstaan er onverwacht nieuwe liefdes.

Netflix

El correo
Een bescheiden bediende grijpt op slimme wijze zijn kans om mee te doen aan witwaspraktijken en duikt in een wereld van snel geld, snelle auto's en een onvermijdelijke crash.

Netflix

The Final: Attack on Wembley
Engeland kan eindelijk meedingen naar de titel voor een groot kampioenschap. 6000 fans zonder kaartje bestormen het Wembley Stadion en laten een spoor van vernieling na.

Netflix

Bodkin (S01)
In een charmant Iers dorp met duistere, vreselijke geheimen vinden mysterieuze verdwijningen plaats. Decennia later gaat een bonte groep podcasters op onderzoek uit.

Prime Video

One Life
One Life vertelt het inspirerende, waargebeurde verhaal van Sir Nicholas Winton, door wiens inspanningen aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog meer dan zeshonderd voornamelijk Joodse kinderen uit de handen van de Nazi’s werden gered. Jarenlang zette hij en een aantal vrienden zich in om de kinderen veilig naar het Verenigd Koninkrijk te brengen, waar zij veelal geadopteerd werden door Britse gezinnen. Vijftig jaar later, in 1988, verwijt Nicholas zichzelf echter dat hij niet genoeg heeft gedaan om alle kinderen te redden. Pas als het BBC-programma 'That's Life!’ hem uitnodigt om in hun programma te verschijnen, gebeurt er iets waardoor hij eindelijk in het reine begint te komen met het schuldgevoel en verdriet dat hij al vijf decennia met zich meedraagt.

Prime Video

Maxton Hall: The World Between Us (S01)
Wanneer Ruby per ongeluk een schokkend geheim ontdekt op privéschool Maxton Hall, moet de arrogante miljonairszoon James Beaufort zien te dealen met de zeer pientere beursstudent. Vanaf dat moment lijkt de knappe James toch, tegen zijn geweten in, voor Ruby's rust en charme te vallen. En hoewel de twee uit verschillende werelden komen, zullen ze snel alles riskeren om samen te zijn…

Disney+

Let It Be - At Last (The Restored 1970 Film)
De originele film over The Beatles uit 1970 is voor het eerst in 50 jaar weer te zien.

Disney+

Las largas sombras (S01)
De levens van zeven vrouwen worden overhoopgehaald door de ontdekking van een lijk.

SkyShowtime

Trolls Band Together
Wanneer Poppy en Branch dichter naar elkaar toe groeien, ontdekt Poppy dat Branch ooit samen met zijn broers deel uitmaakte van de boyband BroZone. Ze besluiten de broers weer bij elkaar te gaan brengen.

Apple TV+

Hollywood Con Queen (S01)
Een mysterieuze figuur gekend als de Zwendelkoningin doet zich voor als een rits machtige vrouwen uit Hollywood om slachtoffers in de val te lokken. De belofte? De kans van hun leven. Een journalist en een privédetective gaan op jacht naar de oplichter achter de zwendeloperatie.

Videoland

Spacey Unmasked (S01)
In 2023 werd Kevin Spacey in een Brits proces vrijgesproken van zedendelicten tegen vier mannen. Deze documentaire onderzoekt het gedrag van Spacey en praat met meerdere mannen, die niets met de zaak te maken hebben, over hun ervaringen met Kevin Spacey, die vrijwel allemaal nog nooit eerder hebben

Videoland

Echte Gooische Moeders (S04E01)
Echte Gooische Moeders Pauline, Bo, Florine, Kimberly en Leslie delen openhartig lief en leed en laten zien dat ook zij te maken krijgen met tegenslagen en mislukkingen.

Film1

Zee van Tijd
Hoe sterk is liefde nog als alles wegvalt? Wanneer hun ergste nachtmerrie werkelijkheid wordt, probeert een jong koppel wanhopig overeind te blijven. Veertig jaar later ontmoeten de vroegere geliefden elkaar weer.
Meer nieuw deze week!
We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, SkyShowtime, Videoland, Prime Video, HBO Max, Pathé Thuis, Apple TV+ Spotify en meer! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix, Disney+ en Prime Video.