The Boys seizoen 4 releasedatum aangekondigd

Films & Series
vrijdag, 23 februari 2024 om 15:01
the boys reveals new cast for se
Het vierde seizoen van de hitserie The Boys op Prime Video heeft eindelijk een releasedatum. Vanwege de stakingen in Hollywood van afgelopen jaar moesten fans hier wat langer op wachten, maar het is eindelijk zo ver. Vanaf 13 juni 2024 begint seizoen 4.
Hoewel The Boys overloopt van de superhelden, kunnen we ze beter omschrijven als anti-helden. De serie op Prime Video volgt de comics van Garth Ennis en illustrator Darick Robertson. De serie wordt gemaakt door Eric Kripke, die ook werkte aan Supernatural.
Omdat een van de sterren uit de show, Homelander, vandaag jarig is, deelde Prime Video ook nog eens nieuwe artwork van het nieuwe seizoen:
Naast de releasedatum van seizoen 4 van The Boys werd er ook een beschrijving gedeeld van waar het ongeveer over gaat:
“In seizoen vier gaat het niet goed met de wereld. Victoria Neuman is dichterbij dan ooit om de Oval Office te betreden en Homelander misbruikt ondertussen zijn krachten. Butcher heeft nog maar een paar maanden te leven, is Becca's zoon kwijt en is niet meer de leider van The Boys. De rest van het team is klaar met zijn leugens. Nu de spanningen hoger dan ooit liggen, moet het team een weg vinden om samen te werken en de wereld te redden."