Verken de evolutie van een unieke kunstenaar met 'Jim Henson Idea Man', exclusief op Disney+.

Films & Series
maandag, 29 april 2024 om 15:35
jim henson idea man
Uniek overzicht van Jim Hensons rusteloze creativiteit en inspirerende invloed in documentaire op Disney+
Disney+ original documentaire Jim Henson Idea Man neemt ons mee in de geest van een unieke, creatieve visionair, van zijn vroege jaren als poppenspeler op de lokale televisie tot het wereldwijde succes van Sesamstraat, The Muppet Show en nog veel meer. Academy Award-winnende filmmaker Ron Howard legt Hensons rusteloze creativiteit, ambitie en artistieke evolutie vast in de stijl en geest van zijn complexe onderwerp, een kunstenaar die televisie radicaal veranderde, generaties inspireerde en een aantal van 's werelds meest geliefde personages creëerde.
Met nieuwe interviews met Hensons naaste medewerkers en kinderen en nooit eerder vertoond materiaal uit zijn persoonlijke archieven, waaronder films, foto's, schetsen en dagboeken, geeft Howard ons een vermakelijke en inzichtelijke kijk op een man wiens grenzeloze verbeelding de wereld veranderde.
Stream Jim Henson Idea Man vanaf 31 mei exclusief op Disney+. Wil je dagelijks weten wat nieuw is op de verschillende streamingdiensten, check dan NieuwDezeWeek.