Zeldzaam inkijkje in het leven van Steve Martin in STEVE! (martin) Documentaireserie

Films & Series
dinsdag, 26 maart 2024 om 11:33
steve martin
Steve Martin, een van de meest geliefde en raadselachtige figuren in de amusementswereld, staat centraal in de intrigerende documentaireserie STEVE! (martin). Deze tweedelige serie, geregisseerd door Academy Award-winnaar Morgan Neville, biedt een diepgaande blik op het leven van deze veelzijdige artiest.
Deel 1: Toen (Then):
  • In dit eerste deel duiken we in de vroege jaren van Steve Martin. We volgen zijn worstelingen en zijn meteorische opkomst als stand-up comedian. Op 35-jarige leeftijd besloot hij echter om een andere weg in te slaan. Wat dreef hem tot deze keuze? Hoe veranderde dit zijn carrière en persoonlijke leven?
  • Nooit eerder vertoonde beelden en rauwe inzichten onthullen de innerlijke strijd van Martin en de prijs die hij betaalde voor zijn artistieke transformatie.
Deel 2: Nu (Now):
  • Het tweede deel concentreert zich op het heden. Steve Martin bevindt zich in de gouden jaren van zijn carrière. We volgen hem terwijl hij terugblikt op zijn reis naar geluk in zowel zijn kunst als zijn persoonlijke leven.
  • Hoe heeft hij voldoening gevonden? Wat zijn de lessen die hij heeft geleerd? En hoe heeft hij zijn unieke stempel gedrukt op de wereld van entertainment?
STEVE! (martin) biedt een unieke kijk op een man die comedy, muziek, acteren en schrijven combineerde tot een onvergetelijke carrière. Met een sterrencast, waaronder Finn Wittrock, Martin Short, Tina Fey, Jerry Seinfeld, Eric Idle, Diane Keaton en Selena Gomez, is deze documentaireserie een must-see voor fans van Steve Martin en iedereen die geïnteresseerd is in de kunst van het vermaken.
Steve! (Martin): A Documentary in 2 Pieces (2024) on IMDb
De serie gaat wereldwijd in première op 29 maart 2024 op Apple TV+ en is hier te zien. Wil je dagelijks weten wat nieuw is op Apple TV+, of de andere streamingdiensten, check dan NieuwDezeWeek.