Betreed de wereld van intriges en glamour in Palm Royale

Films & Series
woensdag, 20 maart 2024 om 1:00
palm royale
Palm Royale: een intrigerende komedieserie die zich afspeelt in het glamoureuze Palm Beach van 1969.
In het jaar 1969 heeft een vastberaden vrouw één doel voor ogen: de onmogelijke oversteek maken van arm naar rijk. Haar doel? Een plekje veroveren in het meest exclusieve, populaire en slinkse gezelschap in Amerika: de high society van Palm Beach. Deze vrouw, Maxine genaamd, is vastbesloten om haar plek te bemachtigen in deze elitaire kringen. Maar wat staat haar te wachten in deze wereld van schijn, macht en intriges?
De serie wordt gedragen door een getalenteerde cast:
  • Kristen Wiig speelt Maxine, de ambitieuze vrouw die haar weg naar de top wil banen.
  • Ricky Martin vertolkt de rol van Robert, een mysterieuze figuur met verborgen agenda’s.
  • Laura Dern schittert als Linda, een geheimzinnige dame met een duister verleden.
  • Daarnaast zijn er nog andere boeiende personages, zoals Douglas en Dinah Donahue, die de kijker meenemen in hun intrigerende levens.
Palm Royale is een mix van humor, drama en spanning. Een serie die je niet wilt missen! Voeg hem toe aan je kijklijst op Apple TV+ en laat je meevoeren naar het betoverende Palm Beach van de jaren '60
Palm Royale (2024) on IMDb
De eerste drie afleveringen van Palm Royal zijn vanaf nu hier te zien op Apple TV+. De serie bestaat uit 10 afleveringen, wekelijks een nieuwe aflevering. Wil je iedere dag weten wat nieuw is op Apple TV+, of de andere streamingdiensten, check dan NieuwDezeWeek.