Picture This: een romantische komedie met sterrencast, binnenkort op Prime Video

Films & Series
dinsdag, 26 maart 2024 om 14:55
picture this
Prime Video heeft onlangs een nieuwe Britse originele film aangekondigd met de titel Picture This. Deze film, een romantische komedie, wordt geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk en heeft een sterrencast met Simone Ashley (bekend van Bridgerton) en Hero Fiennes Tiffin (die we kennen van After) in de hoofdrollen.
Pia (Simone Ashley) is vrijgezel en heeft geen man. Samen met haar beste vriend Jay (Luke Fetherston) runt ze een failliete fotostudio in Londen. Terwijl haar zus Sonal (Anoushka Chadha) zich op het huwelijk voorbereidt en haar moeder Laxmi (Sindhu Vee) er bij de resoluut onafhankelijke Pia op aandringt om een partner te zoeken. Een spirituele goeroe voorspelt op Sonals verlovingsfeest dat Pia de liefde van haar leven zal ontmoeten tijdens de volgende vijf afspraakjes die ze maakt. Terwijl haar familie ingrijpt en haar op een reeks steeds wanhopigere blind dates zet, begint Pia aan een hilarische maar oprechte zoektocht naar echte liefde.
De film belooft een mix van romantiek en drama. Een releasedatum voor de film is helaas nog niet bekend gemaakt. Wil je dagelijks weten wat nieuw is op Prime Video, of de andere streamingdiensten, check dan NieuwDezeWeek.