Top 5 belangrijke games die wij op Google Stadia missen

Top 5 belangrijke games die wij op Google Stadia missen

De huidige 22 games is een goed begin voor Stadia , maar er zijn nog steeds een aantal belangrijke titels die we missen op het platform. Hier lees je onze top 5.

Vijf games die zo snel mogelijk moeten worden toegevoegd

Mogelijk ben je inmiddels in het bezit van Google Stadia. Dan kun je aan de slag met 22 games. We hebben de beste al voor je op een rijtje gezet. Veel gehoord commentaar op Stadia is het gebrek aan games. In onze ogen zouden de volgende games een hele goede toevoeging zijn voor Stadia om een groter publiek aan te trekken.

Fortnite op Google Stadia

Misschien is Fortnite wel de meest opvallende game die niet beschikbaar is. De battle royale waarin je met 100 mensen vecht om de overwinning is beschikbaar op PC, consoles en zelfs op mobiele apparaten. Het feit dat het spel gratis te spelen is, zou voor veel mensen een goede reden zijn om kennis te maken met Stadia als platform.

FIFA 2020

Dit is dé sportgame die iedereen samen met zijn vrienden speelt. Vele vriendschappen worden met FIFA omgetoverd tot een competitieve drang die je nergens anders ziet. Een veel gehoorde smoes is dat een tegendoelpunt aan de controller of het systeem ligt waar op wordt gespeeld. Met Stadia zou dat verleden tijd moeten zijn, want de mogelijkheid om co-op te spelen met twee controllers is ideaal om lekker op de bank dezelfde potjes te spelen en te bepalen wie het volgende rondje bitterballen moet halen.

Call of Duty: Modern Warfare

Als je een shooter wil spelen op Stadia ben je nu toegewezen aan het futuristische Destiny 2. In de nabije toekomst worden daar onder andere Ghost Recon: Breakpoint, Borderlands 3 en DOOM Eternal aan toegevoegd. De game die in dit rijtje mist is Call of Duty. Met Modern Warfare slaat de serie een nieuwe weg in die bij fans erg goed valt. Weinig games krijgen het voor elkaar om zoveel euforie als haat op te roepen als Call of Duty. De shooter zou een hele goede toevoeging zijn op het huidige beperkte shooter-aanbod.

Resident Evil 2

Hiermee doelen we niet op de originele game uit 1998, maar de remake die begin 2019 uit kwam. Een goede horrorgame zou het aanbod aanzienlijk verbreden. Er worden niet heel veel goede horrorgames gemaakt en vaak zijn het indies die ineens opduiken vanwege hun populariteit op YouTube. Resident Evil 2 jaagt je gegarandeerd de stuipen op het lijf, iets wat een andere game op Stadia nog niet voor elkaar gaat krijgen. Daarnaast is Resident Evil 2 een van de beste games van 2019.

The Outer Worlds

Er zullen nog een aantal - in potentie - hele goede RPG’s naar Stadia komen. Helaas zullen we tot ergens in 2020 moeten wachten voordat we aan de slag kunnen met bijvoorbeeld Cyberpunk 2077. Op dit moment zijn wel Assassin’s Creed: Odyssey en Final Fantasy XV beschikbaar, maar The Outer Worlds was daar een hele goede aanvulling op geweest. The Outer Worlds is een spel dat je echt kan zien als een RPG waarin je stats kiest die invloed hebben op het spel. Dankzij de verschillende eindes zou je uren en uren kwijt kunnen in deze RPG.

Minecraft

Waar Fortnite de laatste jaren gigantisch populair is, doet een andere game dit al jaren. Minecraft werd in 2010 al gelanceerd en is sindsdien uitgekomen op ongeveer elk platform. Van de huidige high-end console tot aan VR en mobiele toestellen. De populairste game van de afgelopen tien jaar zou dus gewoon naar Stadia moeten komen. Het is mogelijk om in de survivalgame ontzettend veel aan te passen. Google en Minecraft zouden dus samen unieke skins kunnen maken die je alleen op Stadia kunt krijgen. Helaas is de game voorlopig nog niet beschikbaar op het nieuwe platform.

Laat van je horen

Zijn er nog games die we gemist hebben? Welke spellen wil jij dolgraag op Stadia zien? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel. Kom zeker ook dag zeggen bij de PlayStadia-groep op Facebook. Hier vind je een overzicht van alle Stadia-games die in aantocht zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer

Net binnen

Life is Strange: True Colors speel je in een ruk uit op Stadia

De derde grote game in de Life is Strange-series is een feit. True Colors is nu uit op onder andere Google Stadia en het is v...

Nu in de Stadia Store: gratis multiplayer-demo van From Space

De studio achter It Came From Space and Ate Our Brains werkt momenteel hard aan From Space, een spel dat in het eerste kwarta...

Darksiders III is nu uit op Google Stadia

Het verhaal van de derde ruiter van de apocalyps -Fury- is nu uit op Google Stadia. Darksiders III is op het platform versche...

Gerucht: God of War en Kingdom Hearts 4 komen via GeForce Now naar pc

Nvidia’s GeForce Now maakt het binnenkort mogelijk dat games als God of War, Kingdom Hearts 4 en Half-Life 2 Remastered naar...

Free to play dit weekend: Madden NFL 22 en Rainbow Six Siege

Het is misschien iets te lekker weer om dit weekend binnen te gaan zitten gamen, maar gelukkig kun je Stadia ook makkelijk me...

Lees meer