Ex-Playboy bunny Holly Madison komt met nieuw seizoen The Playboy Murders

Films & Series
woensdag, 24 april 2024 om 15:13
id theplayboymurders s02 02
Nieuwe schokkende verhalen over zeven voormalige Playboy-modellen.
Na het debuutseizoen van The Playboy Murders zijn nog lang niet alle schokkende verhalen onthuld over de vrouwen die hun leven letterlijk blootgaven voor het iconische magazine. In een spannende nieuwe serie worden zeven nieuwe mysteries ontrafeld over playmates wiens levens een dramatische wending namen na hun verschijning op de cover. Wordt dit fenomeen de 'Playboy vloek' genoemd? Mis het nieuwe seizoen van The Playboy Murders niet, vanaf vrijdag 10 mei om 21:00 uur te zien op ID en discovery+.
Dorothy Stratten
Het nieuwe seizoen opent met het aangrijpende verhaal van Dorothy Stratten, een van de eerste Playboy Playmates die op het punt stond een wereldwijde superster te worden, maar in 1980 op tragische wijze werd gevonden in haar appartement in Los Angeles – op slechts 20-jarige leeftijd. Haar hartverscheurende verhaal wordt verteld door een nauwe vriend die haar levenloze lichaam ontdekte, evenals door voormalige bewoners van de legendarische Playboy Mansion, waaronder een voormalige gastvrouw, een butler en een Playmate of the Month.
De volgende Marilyn Monroe
Ze delen het verhaal van hoe de charmante en prachtige Dorothy vanuit Vancouver in de schijnwerpers van Playboy belandde en in een mum van tijd de protegé van Playboy-oprichter Hugh Hefner werd. Haar snelle opkomst dankte ze aan haar vriendje Paul Snider, die haar potentieel zag en met haar naar Los Angeles reisde, waar ze zelfs trouwden. Dit gebeurde kort voordat Dorothy de kans kreeg om voor een grote filmrol naar New York te gaan.
Het werd een doorslaand succes en volgens voormalig Playmate Jeane Keough bezat Dorothy alle kenmerken om de nieuwe Marilyn Monroe te worden. Terwijl haar ster rees en ze een iets te nauwe band ontwikkelde met haar regisseur, bleef echtgenoot Snider jaloers thuis in hun woning in LA. Toen ze daar bij elkaar kwamen om hun toekomst te bespreken, escaleerde de situatie dramatisch...
Voormalig gastvrouw van de Playboy Mansion Stella Tetenbaum, noemt het de ‘Playboy curse’: “Op het moment dat je geassocieerd wordt met die wereld, lopen de zaken vreselijk verkeerd af.”
Andere zaken die vreselijk verkeerd afliepen en besproken worden in The Playboy Murders:
  • Sandy Bentley: Werd met haar tweelingzus beroemd als 'The Bentley Twins' die een liefdesrelatie hadden met Hugh Hefner. Totdat Sandy in een duistere wereld terechtkwam.
  • Laurie Bambenek: Ex-politieagent wordt bunny en veroordeeld voor de moord op de ex-vrouw van haar echtgenoot. Om vervolgens uit de gevangenis te ontsnappen.
  • Victoria Vetri: Nadat haar vriendin Sharon Tate door de sekte van Charles Manson was vermoord, sloeg ze haar eigen gewelddadige moorddadige pad in.
  • Paula Sladewksi: Aspirant-model wier leven een chaotische en dodelijke wending kreeg na een optreden in een Playboy-video
  • Melonie Haller:  Jonge actrice en Playboy-model met een bijna-doodervaring die haar ertoe aanzette om de seksueel gewelddadige cultuur onder de rijken en machtigen bloot te leggen.
  • Jill Ann Spaulding: Playboy-model dat een boek schreef over de duistere geheimen van Playboy, voordat ze verwikkeld raakte in een vreemde – en uiteindelijk dodelijke – liefdesdriehoek.
The Playboy Murders (2023) on IMDb
The Playboy Murders is vanaf vrijdag 10 mei om 21:00 uur te zien bij ID en op discovery+. Wil je dagelijks weten wat nieuw is op de verschillende streamingdiensten, check dan NieuwDezeWeek.