F1 2020 viert release met Zandvoort-documentaire

F1 2020 viert release met Zandvoort-documentaire

F1 2020 is vandaag officieel beschikbaar op Google Stadia en daarom heeft Codemasters een speciale documentaire gedeeld over het Nederlandse Circuit Zandvoort. In de docu is een stuk geschiedenis van het circuit te zien en zien we hoe de Nederlandse track naar de game is gekomen.

De game is vanaf vandaag, 10 juli 2020, officieel beschikbaar. Eerder deze week konden fans die de speciale Schumacher editie hebben aangeschaft al aan de slag met de nieuwe game. Nu is het ook de beurt aan de normale editie om live te gaan. In F1 2020 zitten een aantal nieuwe features ten opzichte van voorgaande edities. Zo kun je in F1 2020 je eigen team opstellen met MyTeam, kun je split-screen tegen elkaar rijden en is de multiplayer meer gefocust op de esports.

In onderstaande documentaire wordt duidelijk op welke manier ontwikkelaar Codemasters gebruikmaakt van foto's om het Nederlandse circuit naar de digitale wereld te verplaatsen. Daarbij maakt de ontwikkelaar gebruik van onder andere de foto's van F1-fotograaf Russell Batchelor. Met een nieuwe techniek is het vervolgens mogelijk om de tracks waarheidsgetrouw na te maken. Dit is een andere manier dan bijvoorbeeld Assetto Corsa of iRacing waarbij regelmatig gebruik wordt gemaakt van het inscannen van een circuit om deze vervolgens digitaal te maken.

Binnenkort zal er bij ons een review verschijnen van F1 2020 voor Google Stadia.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer