Star Wars Jedi: Fallen Order krijgt releasedatum en trailer

Nieuws
dinsdag, 20 oktober 2020 om 19:41
d380059112918b6f1e66d1ede40f1b70
De eerste Star Wars game op Stadia is bijna een feit. We hoorde eerder dit jaar al dat het succesvolle Star Wars Jedi: Fallen Order naar Stadia zou komen, maar nu weten we ook eindelijk wanneer.
We hoeven gelukkig niet lang meer te wachten. Fallen Order zal vanaf 24 november op Stadia te spelen zijn. Het lijkt dan ook niet alleen de eerste Star Wars game maar ook meteen de eerste EA game op het platform te worden. In Star Wars Jedi: Fallen Order speel je als Cal Kestis. Een Jedi Padawan die 'The Purge' van The Empire overleeft heeft en al jaren onder de radar van de Sith Inquisitors weet te blijven. Opeens kruist zijn pad precies diegenen die hij probeert te ontlopen en begint een groots avontuur om te overleven en zijn Jedi krachten verder te leren kennen. Om het wachten wat draaglijker te maken, is er een nieuwe trailer verschenen. Deze vind je hieronder.

'Good Days' zijn begonnen

De onthulling van de release date was één van de aankondigingen die gepland waren voor dag 1 van de 'Good Days', zoals Google ze zelf noemt. Dit zijn drie dagen aan aankondigingen die vandaag begonnen zijn. Ook een nieuwe Pac-Man game inclusief demo zijn aangekondigd en de nieuwe titel 'Hello Engineer'. We zijn alvast erg benieuwd naar morgen.
Vorige week is overigens ook de release date van Cyberpunk 2077 bekend gemaakt. En wat blijkt? Toch een day one release op Stadia. Lees hier meer. Meer over de Pac-Man game lees je hier.