Stadia Premiere Edition nu met 40 euro korting beschikbaar

Google Stadia
door Sven Rietkerkdinsdag, 16 maart 2021 om 10:30
stadia topman Harrison
De Premiere Edition van Stadia is op dit moment bij Google in de aanbieding en kost je op dit moment nog geen 60 euro. Een mooie deal voor iedereen die nog eens aan de slag wil gaan met de cloudgamingdienst van Google.
De aanbieding is opvallend, want voor 60 euro krijg je niet alleen de Stadia controller om games mee te spelen, maar ook een ChromeCast Ultra die in de TV gaat om zo de games te kunnen streamen. Normaal gesproken kost de Premiere Edition van Stadia 100 euro, wat al goedkoper is dan de lanceerprijs. Die lag namelijk rond de 120 euro.
Iedereen die van de aanbieding gebruik wil maken, kan via de officiële winkel van Google het pakket aanschaffen. Helaas is het niet mogelijk om de kleur van het pakket te kiezen. De Premiere Edition bevat de 'Duidelijk Wit' controller. Uiteraard zijn de 'Gewoon Zwart' en 'Wasabi' controllers ook te koop, maar hier betaal je op dit moment gewoon 69 euro voor.

Tijdelijke aanbieding

De prijs van 59 euro voor de Premiere Edition is niet alleen ontzettend aantrekkelijk om Google Stadia eens uit te proberen. Het wordt namelijk geleverd met een Chromecast Ultra. Op dit moment betaal je ergens anders op dit moment al bijna 100 euro voor een Chromecast Ultra, met een gratis controller, lijkt dit dus een enorm goede actie te zijn. De actie loopt nog tot en met 24 maart middernacht.