Assassin's Creed Valhalla update voegt Ostara festival toe

Nieuws
dinsdag, 16 maart 2021 om 12:15
Assassins Creed Valhalla 1
Een nieuw patch voor Assassin's Creed Valhalla zal nieuwe content brengen naar de game. Later vandaag zal er een update komen met bugfixes, nieuwe features en een in-game festival.
Nadat we eerder al van het Yule festival konden genieten, is er nu een volgend in-game evenement aan de beurt. Het Ostara festival. Het is eigenlijk het equivalent van wat wij Pasen noemen en is vanaf donderdag 18 maart tot 8 april beschikbaar. Meer details weten we nog niet, die komen eveneens donderdag. Naast deze in-game evenement zijn er ook nieuwe features toegevoegd. Je kunt nu namelijk het uiterlijk van je wapens en armor veranderen zonder dat de statistieken veranderen. Zo kun je jouw favoriete outfit dragen zonder bepaalde concessies te hoeven doen. En ook zijn er weer een aantal nieuwe skills toegevoegd. Je kunt hier overigens onze review lezen van Assassin's Creed Valhalla.

Enorm aantal bug fixes

Naast deze nieuwe toevoegingen, komt er ook een enorm aantal bug fixes naar de game. De volledige lijst kun je hier nalezen. Kort na de release zijn er al meerdere grote hot fixes geweest. Die waren nodig, aangezien de game vol met bugs zat na de release. Erg jammer, want het is een fenomenale game die minder lekker weg speelde door de bugs. Nu het grootste gedeelte van de bugs opgelost zijn, blijft gelukkig een top game game over. De update gaat vanmiddag vanaf 1 uur live op Stadia. Updaten is uiteraard niet nodig.
Ook Immortals: Fenyx Rising komt binnenkort weer met een tweede uitbreiding. Daarover lees je hier meer. En om de release van FIFA 21 te vieren, komt Google met een community event. Je leest er hier meer over.