Google komt donderdag met FIFA 21 community event

Nieuws
maandag, 15 maart 2021 om 12:30
FIFA 21
FIFA 21 is één van de meest langverwachte games die naar Stadia komt, ondanks dat de game al maanden uit is op andere platformen. Donderdag is het eindelijk zover. Het Stadia Community team pakt uit met een community event, zodat jij met de teamleden van Stadia kunt gamen.
Ook al heeft FIFA 21 de oorspronkelijke release datum van Winter 2020 niet gehaald, de game lijkt deze week dan eindelijk naar Stadia te komen. Na Star Wars Jedi: Fallen Order en Madden 21 wordt het de derde EA game op Google Stadia. Om dit te vieren, heeft het Stadia Community team besloten een event te houden met de community. Donderdag van 19.00 tot 21.00 uur onze tijd worden spelers uitgenodigd om mee te doen. Hoe werkt het?
  • Je moet 18 jaar of ouder zijn, online zijn op Stadia op het genoemde moment en geen ongepaste username hebben.
  • Je voegt de drie Stadia teamleden toe als vrienden om uitgenodigd te kunnen worden. De Stadia gebruikersnamen zijn Coni, NateDog en NewUser.
Als je aan bovenstaande voorwaarden voldoet, heb je een kans om uitgenodigd te worden aanstaande donderdag.

Wordt FIFA 21 succesvol op Stadia

Of FIFA 21 succesvol wordt op Stadia is een goede vraag. De game komt rijkelijk laat naar Stadia, terwijl de meeste voetbalcompetities al richting hun ontknoping gaan. Vele gamers zullen de game inmiddels al op andere platformen gekocht hebben. Toch is er een goede kans dat FIFA hoge ogen gooit. De eerdere EA games kwamen ook veel later dan andere platformen maar bleken enorm populair. Daarnaast is Stadia dé manier voor voetbal liefhebbers die een console te duur vinden maar FIFA 21 toch willen ervaren. We hoeven in ieder geval niet lang op het antwoord te wachten, want vanaf woensdag gaat FIFA 21 los op Stadia.
Vorige week zijn er ook weer twee nieuwe games aangekondigd voor Stadia. Je leest hier welke games we binnenkort nog meer kunnen verwachten. En ook Terraria komt deze week dan toch naar Stadia. Hier vind je de bevestiging.