Launch trailer voor Season 10 van PUBG

Nieuws
woensdag, 09 december 2020 om 9:00
PUBG Stadia Key Art 5f69d5dca42a1
PUBG is de grondlegger van de moderne Battle Royale games. De game wordt continue voorzien van nieuwe content en dat doet de game middels seizoenen. Het is tijd voor Season 10.
Het lijkt niet eens zo lang geleden dat Season 9, met de nieuwe map Paramo, uitgekomen is in PUBG. Maar dit seizoen is alweer voorbij en het is tijd voor Season 10, met de naam 'Haven'. Ieder seizoen in PUBG brengt nieuwe content en een nieuwe ranking. Alle spelers, zowel nieuw als oud, moeten dan opnieuw punten verzamelen om zo hoog mogelijk te eindigen. Zo krijgen nieuwe spelers de kans om mee te draaien en blijft het ook leuk voor de veteranen. Hieronder vind je de launch trailer.

Nieuwe game mode

In Season 10 staat een nieuwe game mode centraal, waarin je wederom zo lang mogelijk moet overleven. Maar dit doe je met name door te verstoppen en uit handen van de tegenstanders te blijven. In de trailer krijg je hier een goed beeld van. Spelers die een controller gebruiken, kunnen overigens profiteren van de cross play functionaliteit. Voor muis en keyboard spelers geldt dit helaas niet.
Helaas bereikte gisteren ons bericht dat er een game uitgesteld is. Het betreft Scott Pilgrim. Lees hier de details. En mis ook de mega sale niet van PGA Tour 2K21 en Borderlands 3. De details vind je hier.