Windjammers 2 krijgt arcademode

Nieuws
maandag, 08 februari 2021 om 17:00
windjammers
De Neo Geo-klassieker Windjammers stamt alweer uit 1994. Na een heruitgave van de game op de Wii, Switch en PS4, komt er nu een waar vervolg aan. En ditmaal ook naar Stadia. Nu is één van de gamemodes verder onthuld: Arcade.

Windjammers 2 arcademode

Windjammers lijkt ergens een beetje op Pong met een visueel jasje. Je speelt tegenover elkaar op een tennisveld en moet een frisbee in het doel van de tegenstander krijgen. Dit doe je door een schot van de tegenstander terug te slaan of zelf een aanval op te zetten. Je kunt je aanval allerlei effecten meegeven waardoor je op alle mogelijke manieren kunt scoren. Er is inmiddels ook een arcademode aangekondigd, middels onderstaande trailer.

Ook online modes

Windjammers 2 zal ook een online-modus krijgen waarin je het alleen of met een vriend kan opnemen tegen tegenstanders. Gunsport is tevens een vergelijkbare game op Stadia, die duidelijk inspiratie gehaald heeft uit Windjammers. Oorspronkelijk zou de game begin 2020 uitkomen maar een nieuwe datum is nooit gegeven. Voorlopig staat de releasedate gepland als 'Coming Soon'.
Een game waarvan we wel weten dat deze naar Stadia komt, is Cris Tales. Recent werd namelijk bekend gemaakt dat deze in juli komt, lees hier meer. En mis ook het nieuw aangekondigde Hundred Days niet, als je van simulatie spellen houdt. Je kunt hier de aankondigingstrailer bekijken.