Simulatiegame Hundred Days leert je wijn maken op je eigen wijnboerderij

Nieuws
maandag, 08 februari 2021 om 12:30
hundred days
Er is een nieuwe game onderweg naar Stadia en dit keer leren we ervan via officiële kanalen. Het is geen voor de hand liggende game maar daarom niet minder welkom. De simulatiegame Hundred Days komt naar Stadia.

Hundred Days

Hundred Days is een simulatiegame waarin je een wijnboerderij beheert en alles moet geven om de lekkerste wijn te maken. Simulatiegames zijn er nog niet veel op Stadia, dus deze game is meer dan welkom. Naast een release op Stadia komt de game ook op de PC (Steam) uit. Hundred Days moet op 13 mei 2021 verschijnen. Hieronder vind je een korte aankondigingstrailer.

PC games op Stadia

Er komen steeds meer games op Stadia die verder alleen op de PC te spelen zijn. Een goed teken voor Stadia, want zo kunnen gamers zonder een game PC en alleen een console alsnog van deze games genieten. Eén van de voordelen van Stadia, waar je zowel een controller als keyboard en muis kunt gebruiken lijkt zich nu uit te betalen.
Er komt weer veel nieuwe content naar allerlei Stadia games. Zo gaat Destiny 2 een nieuw seizoen van content starten, waar je hier meer over kunt lezen. En ook PUBG blijft niet achter en komt met een nieuwe update.