Stadia-app krijgt een update, dit is ontdekt in de code

Nieuws
maandag, 08 februari 2021 om 17:15
8871924e9ae4ccc473066a57e3cf2adb
Er is weer een nieuwe versie van de Stadia-app. De website 9to5Google heeft de app weer eens goed van binnen bekeken en we bespreken wat ontdekt is in de code.

Stadia-app krijgt kleine update 

Wanneer er een nieuwe versie van de Stadia-app is, zorgt de website 9to5Google er voor in hun rubriek 'APK Insights' dat de code goed ontleed wordt, en zo vinden we verwijzingen naar nieuwe features. Dit keer is er weinig nieuws te melden, maar wel vooruitgang van eerder genoemde features. Zo lijkt er weer meer toegevoegd te zijn voor de onthulling van Project Hailstorm en ondersteuning voor Android TV . Concreet is er nog niets te melden, maar er wordt in ieder geval nog volop aan gewerkt.

Wel kleine verbeteringen

Er zijn verder wat kleinere verbeteringen die opvallend zijn. Zo is er nu ondersteuning voor talen die je van rechts naar links leest, zoals Arabisch en Hebreeuws. Dit kan een hint zijn voor nieuwe landen waar Stadia naartoe komt. Daarnaast lijkt er voice chat voor Android aan te komen en er zijn er verwijzingen naar een speciale promotie in juli.
Vanochtend dook er een negatief bericht omtrent Stadia op. De ontwikkelaar van Terraria is klaar met Google, zo lijkt het. Lees hier meer informatie. En altijd al eens de Yakuza serie willen proberen? Dan krijg je binnenkort de kans. De spin-off Judgment komt naar Stadia, check hier de details.