Humankind aangekondigd voor Stadia, plus demo gelijk te spelen

Humankind aangekondigd voor Stadia, plus demo gelijk te spelen

We wisten vooraf dat bij de 'Good Days' aankondigingen drie speelbare demo's zouden zitten. Ook wisten we gisteren al welke drie dat zouden zijn. Pac-Man, Immortals: Fenyx Rising en last but not least Humankind.

Humankind is een strategie game die het best vergeleken kan worden met de Civilization games. Je begint voordat de beschaving echt bestond en moet met je bewoners zien uit te groeien tot een geavanceerde beschaving. Hiervoor zal je steden moeten bouwen, technologieën moeten onderzoeken en je op het wereldtoneel staande moeten houden. Weet je hoe je het beste een beeld van de game krijgt? Door de demo gewoon te spelen, die is nu namelijk tijdelijk speelbaar voor iedereen met een Stadia account. Heb je nog geen Stadia account? Je hebt alleen maar een Gmail adres nodig. Klik hier om de game meteen te spelen. Check hieronder de trailer.

Nog even geduld

Bevalt de demo je? Zo ja, dan zal je toch nog even geduld moeten hebben. We moeten nog tot volgend jaar wachten tot we met de game aan de slag kunnen. Op 30 april 2021 komt de volledige versie pas beschikbaar. Wel is het al mogelijk om de game te pre-orderen, dit doe je hier. De pre-order van Humankind kost €50,99,- en dit is een tijdelijke prijs, dus sla je slag nu het nog kan. Daarnaast krijg je bij de pre-order diverse bonussen.

Eén van de andere aankondigingen vandaag is een uitbreiding voor Orcs Must Die 3! Lees hier meer. En gisteren is ook Hello Engineer aangekondigd, een nieuwe game in de Hello Neighbor reeks. Hier vind je meer informatie..

Lees meer over:
Humankind

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer