Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age als verrassing nu beschikbaar op Stadia

Nieuws
woensdag, 17 maart 2021 om 8:00
TWOS 3 16
Er komen deze week drie nieuwe games naar Stadia. Twee van de drie waren al bekend, dat zijn Terraria en FIFA 21. Een derde is zonder eerdere aankondiging toegevoegd. Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age is vanaf nu ook beschikbaar voor de streamingdienst.
Door Terraria kwam de afgelopen maand Stadia vooral negatief in het nieuws. De ontwikkelaar had problemen met zijn Google-account en openbaarde dit tezamen met de 'annulering' van Terraria. Toch niet dus. Wat FIFA 21 betreft, de game is al lang verwacht maar na bijna een half jaar kunnen ook wij eindelijk met de game aan de slag. Morgen is het zover en de game arriveert met een flinke korting. Daarnaast organiseert Google donderdag een community event.
En als laatste een welkome verrassing. Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age  is onmiddelijk beschikbaar. De Dragon Quest serie is één van de langst lopende en meest populaire RPG series, samen met de Final Fantasy reeks. Waar Final Fantasy veel afgeweken is van de originele formule, blijft Dragon Quest trouw aan de succes formule. De game, die een aantal jaar geleden al uitkwam op andere platformen, wordt gezien als één van de beste JRPG's van de afgelopen jaren. Zeker een mooie toevoeging dus. Hieronder vind je de launch trailer. 

Veel nieuwe sales

FIFA 21 en Dragon Quest XI zijn niet de enige games deze week die met korting verschijnen. Er komt een flink rijtje aan titels bij. Wat denk je bijvoorbeeld van de Assassin's Creed games of andere Ubisoft games zoals Ghost Recon Wildlands en Breakpoint? Ook Immortals: Fenyx Rising is in de aanbieding. Daarnaast kun je nu toppers als Borderlands 3, Final Fantasy XV, Marvel's Avengers, Star Wars Jedi: Fallen Order en de Tomb Raider games met flinke korting kopen. De volledige lijst met games die in de aanbieding zijn kun je hier vinden.
Vandaag werd ook bekend dat de Stadia Premiere Edition ook flink afgeprijsd is. Meer informatie vind je hier. En je leest hier meer over twee andere games die binnenkort naar Stadia komen.