Assassin's Creed Valhalla update voegt River Raids toe

Assassin's Creed Valhalla update voegt River Raids toe

Assassin's Creed Valhalla krijgt met update 1.1.2 nieuwe River Raids en er worden flink wat updates doorgevoerd in de game. Het is niet duidelijk of Stadia tegelijk met de andere platformen de updates zal ontvangen.

Wij waren zeer enthousiast over Assassin's Creed Valhalla, zoals hier te lezen in onze review, maar het spelplezier werd soms bederft door diverse bugs. Deze bugs worden weer verder aangepakt waardoor Assassin's Creed Valhalla steeds meer de solide game wordt die het zou moeten zijn. Met de nieuwste update komt ook een nieuwe game mode, genaamd River Raids. De update gaat live vanaf 13.00 uur onze tijd. Alle aanpassingen die worden gemaakt zijn te lezen op de officiële site van Ubisoft.

Assassin's Creed Valhalla update voegt River Raids toe

River Raids voegen nieuwe opties toe

In Assassin's Creed Valhalla speel je als viking Eivor. De vikingen stonden natuurlijk bekend om hun 'raids' op met name Engeland. Ook in deze game heb je de mogelijkheid om diverse plekken te bestormen en er vandoor te gaan met het goud. Met de River Raids game mode, wordt hier nog meer de focus opgelegd. Je gaat nieuwe regio's van Engeland ontdekken om zoveel mogelijk loot te verzamelen. Verder worden er ook nieuwe Skills en Abilities toegevoegd. Alle content wordt gratis toegevoegd voor alle spelers.

Ook de indie game Spiritfarer gaat voorzien worden van nieuwe content, daarover kun je hier meer lezen. En mis de nieuwste roadmap van Google niet omtrent aankomende games. Deze vind je hier.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer