Nieuwe Baldur's Gate 3 Patch verwijdert opnieuw savedata

Nieuws
dinsdag, 16 februari 2021 om 12:30
Baldurs gate 3
Baldur's Gate 3 is toe aan een volgende patch. Ontwikkelaar Larian heeft bekendgemaakt dat er een nieuwe presentatie komt die meer uitleg zal geven over de patch. De presentatie heet The Panel From Hell 2 en is de tweede grote presentatie die de studio zal geven over de game. Deze presentatie zal volledig in het teken staan de volgende update voor Baldur's Gate 3.
De game is op dit moment in Early Access en dat betekent dat de game in principe nog niet af is en regelmatig wordt voorzien van nieuwe updates. Wij zijn met de eerste versie van de game aan de slag gegaan en onze bevindingen zijn te lezen in onze review

Minder fijn nieuws

Stadia heeft veel voordelen als platform, waarvan één voordeel is dat je zelf niet hoeft te updaten. Dit blijkt in het geval van Baldur's Gate 3 een flink nadeel te zijn. Met de nieuwste update worden al je saves onbruikbaar, net als in een eerdere versie. PC spelers kunnen er voor kiezen om gewoon niet te updaten, tot ze zover zijn. Stadia spelers hebben minder geluk. De update wordt op een vast tijdstip uitgevoerd, waarna je save game onbruikbaar zal zijn. Dit zal ongetwijfeld ook niet de laatste keer zijn, dus hou er rekening mee.
Wist je dat we ook regelmatig streamen op YouTube? Je kunt ons kanaal hier vinden. Abonneer je om op de hoogte te blijven van nieuwe streams.