Blue Fire komt mogelijk naar Google Stadia

Nieuws
dinsdag, 02 februari 2021 om 17:30
blue fire
Er is een nieuwe ESRB leeftijdsclassificatie ontdekt, dit keer voor de indie game Blue Fire. De vermelding van een ESRB classificatie geeft normaal gesproken aan dat een game in de nabije toekomst uit moet komen op het platform waarvoor de classificatie is gedaan.
Leeftijdsclassificaties zoals ESRB, PEGI en USK zijn vaak goede indicaties dat games naar een bepaald platform komen. We hebben op deze manier al tientallen games vroegtijdig gesignaleerd voordat het officieel bekend werd. Blue Fire, de laatste vondst, is een indie game die meerdere genres samen voegt. Het zou een mix moeten zijn tussen Breath of the Wild, Hollow Knight en Dark Souls, waarin stevige platform elementen zitten. Hieronder een trailer van de game.

Blue Fire releasedatum

Zoals altijd kunnen we niets zinnigs zeggen over een eventuele releasedatum, omdat het soms een dag, enkele maanden of iets ertussen in kan zijn. Maar wat voor Blue Fire wel opvalt, is dat de game tezamen met de Switch, PS4 en PC beoordeeld is. En deze kennen een release datum van 4 februari. Dat zou aanstaande donderdag zijn. Het kan dus zomaar zijn dat we niet lang hoeven te wachten.
Indien je fan van Crayta bent is er goed nieuws te melden. De game krijgt cross-play met de PC versie, zodra de game beschikbaar is op de PC. Je kunt hier meer lezen. En mis ook onze januari recap niet, voor een samenvatting van alles omtrent Stadia.