FIFA 21 komt naar Google Stadia

Nieuws
dinsdag, 02 februari 2021 om 17:15
FIFA 21
Uitgever Electronic Arts gaat dan eindelijke FIFA 21 naar Google Stadia brengen. De immens populaire voetbalgame zal vanaf 17 maart beschikbaar zijn op Stadia.
Vorige week werd al bekendgemaakt dat andere sportgames van EA naar Stadia komen. In een persbericht dat EA heeft uitgestuurd is nu duidelijk geworden dat FIFA 21 in maart dus beschikbaar zal zijn. Het is nog even geduld hebben, maar een klein nadeel voor Stadia-spelers is het ontbreken van een cross-play functie voor de dienst. Het is dus niet mogelijk om met bijvoorbeeld PlayStation 4-spelers samen of tegen elkaar te spelen.

Net op tijd voor einde voetbalseizoen

Oorspronkelijk stond FIFA 21 gepland voor de winter van 2020. Maar na een lange stilte werd langzaamaan duidelijk dat dit niet meer ging gebeuren. Een aantal weken voor het einde van het voetbalseizoen lijkt het dan toch zover. We kunnen dan alsnog met FIFA 21 aan de slag. Hopelijk is de game, net als de andere EA games, met flinke korting te koop.
Mis het grootste nieuws van vandaag niet over de first party studios van Google. Er is slecht nieuws te melden. Je kunt dit hier teruglezen. En Marvel's Avengers krijgt weer een teken van leven. Je leest er hier meer over.