Breaking News: Cyberpunk 2077 met day 1 release en nieuwe trailers op Stadia

Nieuws
donderdag, 15 oktober 2020 om 18:24
c5cddb3f0d6e9a3acab40f74d4ff6ce9
Vanavond was de volgende Night City Wire live stream voor Cyberpunk 2077 te volgen via YouTube. Naast nieuwe trailers was er nogal opmerkelijk nieuws. Totaal uit het niets werd bekend gemaakt dat Cyberpunk 2077 vanaf 19 november op Google Stadia beschikbaar zou zijn.
De onthulling is op zijn minst opmerkelijk te noemen omdat dit betekent dat de game een day 1 release kent, tegelijk met de PC, PS4 en Xbox One. Waar voorheen meerdere malen bekend werd gemaakt dat de game op een later moment naar Stadia zou komen, zelfs na de laatste vertraging, kunnen we nu dus meteen van de game genieten. Dankzij de 'Click to Play' functie van Stadia waarschijnlijk als eerste. De game is nu te pre-orderen op Stadia en is te koop voor € 59,99,- Dat is goedkoper dan de current gen-consoles. Hieronder is de livestream terug te kijken inclusief een aantal trailers.

Geluisterd naar kritiek

Bij de aankondiging van Stadia was naast Baldur's Gate 3 ook Cyberpunk 2077 een grote titel die het platform moest verkopen. Toen bekend werd dat Cyberpunk 2077 niet op day 1 op Stadia beschikbaar zou zijn, kwam dat Google op veel kritiek te staan. Sterker nog, een exacte release date is nooit gegeven. Zelfs na de laatste vertragingen werd er niet gecommuniceerd over een nieuwe release date. Het lijkt er dus op dat Google geluisterd heeft naar de kritiek en er alles aan gedaan heeft om Cyberpunk met een day 1 release op Stadia te krijgen. Dit is op zich al een grote slag voor het platform, maar door de game goedkoper aan te bieden dan de consoles maakt Google het nog aantrekkelijker om Cyberpunk 2077 op Stadia te kopen. Ben jij al verkocht?
Speel jij graag Marvel's Avengers? Dan is er goed nieuws. Er is inmiddels nieuwe content gearriveerd. Lees hier meer. Ook voor Borderlands 3 is meer content aangekondigd, maar dan in de vorm van een season pass