One Hand Clapping krijgt update

Nieuws
vrijdag, 16 oktober 2020 om 8:00
one hand 5f3540c366cfa
Een aantal maanden geleden werd One Hand Clapping gereleased op Stadia in early access. Deze innovatieve zang game was beschikbaar voor een zeer lage prijs maar ook met weinig content. Inmiddels is de tweede content update uitgekomen en is de game al flink uitgebreid.
We hebben One Hand Clapping zelf ook gereviewed toen deze net uit kwam, waarbij het grootste kritiek punt de lengte van de game was. Deze was erg kort. Vrij snel daarna kwam de eerste update welke de game drie keer zo groot maakte. Inmiddels is alweer de volgende content update aan de beurt, met de titel 'Silent City'. De update is al live op Stadia dus mocht je One Hand Clapping al aangeschaft hebben kun je er meteen mee aan de gang. Hieronder een trailer om de update voor te stellen.

Lopen door de nacht

Waar het eerste deel van de game zich bevond in een kleurrijke omgeving bevindt 'Silent City' zich in een donkere stad. Middels jou stem kun je licht maken en paden voor jezelf creëren. Met je stem moet je ook voorzichtig zijn dat je de bewoners van de stad niet wekt, want deze waarderen het niet. De ontwikkelaar heeft beloofd om regelmatig de game te voorzien van nieuwe content en is nog niet klaar. Er is meer onderweg, maar voor nu kunnen we hier vast van genieten.
Heb je het grote nieuws van gisteren al gezien? Cyberpunk 2077 krijgt een day 1 release op Stadia. Lees hier meer. En het lijkt erop dat een ware Sega Saturn klassieker naar Stadia komt. Benieuwd welke? Klik hier.