Season Pass 2 aangekondigd voor Borderlands 3

Nieuws
donderdag, 15 oktober 2020 om 17:30
sp2 560 5f88627f8b620
Borderlands 3 wordt regelmatig voorzien van nieuwe content updates in de vorm van addons om ons bezig te houden. De nieuwe addons konden los gekocht worden of waren te spelen indien je de season pass aangeschaft had. Er is nu meer content en een twee season pass aangekondigd.
Dit betekent dus dat als je de toekomstige Borderlands 3 addons wil blijven spelen, je de tweede season pass moet aanschaffen of ze los moet kopen. Als je de oorspronkelijke season pass gekocht hebt, kom je niet meer in aanmerking. Onderdeel van de tweede season pass zijn twee addons in totaal. Deze heten de 'Designer's Cut' en de 'Director's Cut'. De season pass inclusief de eerste addon 'Designer's Cut' komt op 10 november naar Stadia.

Meer info volgt

De 'Designer's Cut' biedt een nieuwe skill tree voor iedere 'Vault Hunter' en een nieuwe game mode genaamd 'Arms Race'. Meer weten we helaas nog niet. De komende twee weken wordt er wel meer bekend gemaakt middels live streams. Wat betreft de 'Director's Cut' betreft is nog helemaal geen informatie bekend. Ook hiervan wordt informatie in een later stadium bekend gemaakt. Borderlands kende een trage start, met name door performance problemen op Stadia maar deze lijkt de game helemaal te boven gekomen zijn. Recent is er ook een free weekend van Borderlands 3 geweest waardoor Pro leden de game gratis konden proberen. Ben je nieuwsgierig? Dan duurt het vast niet lang voor een volgend weekend.
Wist je al dat Cris Tales uitgesteld is tot 2021? De game voegt zich in een steeds langer wordende rij games die uitgesteld zijn. Lees hier meer. Daarnaast is Cake Bash vandaag gereleased op Stadia. Hier nog een trailer om één van de game modes voor te stellen.