Co-op game Phogs! komt op 3 december naar Stadia

Nieuws
zaterdag, 07 november 2020 om 10:00
Landscape 5f71afc16888e
Een aantal weken geleden werd Phogs! aangekondigd samen met Ary and the Secret of Seasons en Cake Bash. De laatste twee games zijn inmiddels al uitgekomen op Stadia en nu weten we ook wanneer Phogs! naar Stadia komt.
Phogs! is eigenlijk bedoeld voor twee spelers. Want je bestuurt namelijk twee honden die samen één zijn. Een soort Siamese tweeling, maar dan in de vorm van een hond. De honden heten Red en Blue en zijn voor altijd aan elkaar verbonden. Doordat ze letterlijk aan elkaar verbonden zijn, is het voortbewegen door de levels een echte uitdaging en vereist het teamwork. Het is dan ook een typische puzzel adventure game. In onderstaande trailer is de releasedate bekend gemaakt, namelijk 3 december, en ook de gameplay wordt erin getoond.

Samenwerken is de sleutel tot succes

Uiteraard kun je Phogs! ook alleen spelen, dan bestuur je gewoon beiden honden tegelijk, maar samen met een co-op partner is het des te leuker. Doordat de honden aan elkaar verbonden zijn, is samenwerken de sleutel tot succes. Het lijkt een beetje alsof de rechter en de linkerschoen van jou en je vriend aan elkaar geknoopt zijn. Phogs! is lokaal en online co-op te spelen. Je kunt zelfs met één controller samen spelen, waardoor je zelfs bij het ontbreken van een tweede controller van de game kunt genieten.
Gisteren zijn ook de plannen onthuld van Outriders, de nieuwste co-op shooter van Square Enix. Hier kun je de beelden bekijken. En ook Ghost Recon: Breakpoint krijgt een grote update. Alle details vind je hier.