Ghost Recon: Breakpoint krijgt grote en gratis update

Nieuws
vrijdag, 06 november 2020 om 17:15
960x540 Header WhatsnextforGRB
Ghost Recon: Breakpoint is de opvolger van het succesvolle Ghost Recon: Wildlands. Het succes werd in eerste instantie alleen niet geëvenaard. Maar na meerdere grote updates, kan het tij gekeerd worden.
Bij de launch van Ghost Recon: Breakpoint werd de game overladen met kritiek. Zo waren er enorm veel bugs, veel micro transactions en was het niet mogelijk om de game met drie AI companions te spelen. Je kon alleen online met z'n vieren spelen, waardoor de game vaak te moeilijk was voor spelers die liever alleen speelden. Na inmiddels meerdere content updates en aanpassingen gekregen te hebben, lijken de grootste kritiek punten opgelost. Sterk nog, de game is inmiddels sterk verbeterd. Nu komt er weer een grote update aan waarin allerlei elementen verbeterd worden. In onderstaande trailer wordt het e.e.a. toegelicht.

The Ghost Experience Update

Deze nieuwe update staat eigenlijk centraal voor de feedback van spelers. Er is naar diverse feedback geluisterd en deze zijn doorgevoerd, om ons een betere ervaring te geven en ons meer vrijheid te geven betreffende hoe wij het spel willen spelen. Zo is de AI van tegenstanders eerlijker en beter gemaakt, werkt stealth beter en loont het meer, zijn de interfaces verbeterd, kun je patrols en drones in of uit schakelen en kun je zelfs terminators (Ja, dé terminators) loslaten in de spelwereld. Op 9 november moet de update beschikbaar zijn. Heb je zin gekregen in Ghost Recon: Breakpoint? De game is uiteraard al te koop, maar is ook regelmatig voor een lage prijs in een sale te vinden. Daarnaast zal de game ook onderdeel zijn van Ubisoft+, de abonnementsdienst van Ubisoft die binnen enkele weken zal lanceren.
Heb je onze NBA 2K21 review al gelezen? Nee? Je kunt deze hier vinden, om te zien wat wij van deze sports game vinden. En ook voor WWE2K Battlegrounds komt een update, waarin nieuwe vechters aangekondigd worden. Wie dat zijn lees je hier.