Ontwikkelaar Marvel's Avengers belooft verbeteringen en meer content

Nieuws
zaterdag, 10 oktober 2020 om 19:05
Avengers assemble 1 5f48c7729f171
Marvel's Avengers is nu iets meer dan een maand uit en de game kent niet zo'n goede start. Na grote bugs, die inmiddels gefixt zijn, is het volgende probleem de end-game content.
Veel spelers klaagden namelijk over het gebrek aan variatie in de end-game content. Marvel's Avengers is een Live Service game die vooral om loot draait. Naast een singleplayer campaign draait het grootste deel van de game om groepmissies, loot verzamelen en samen met andere spelers de moeilijkste uitdagingen voltooien. Maar veel spelers vinden de end-game content zo slecht dat er niet alleen over geklaagd wordt, maar op Steam zijn er inmiddels gemiddeld minder dan 2000 spelers tegelijk online. De overige platformen, inclusief Stadia, kennen ook veel minder spelers dan in het begin. De gamingwebsite Kotaku heeft de ontwikkelaar om opheldering gevraagd en die kregen ze

Meer diverse content onderweg

De executive product Scot Amos heeft een toelichting gegeven. Hij erkent de feedback maar geeft tegelijkertijd ook aan dat er hard gewerkt wordt om meer content te bieden aan de spelers. Zo komt er een nieuw soort 'War Zone' missie genaamd 'Tachyon Rifts', er komt een nieuwe outpost die het startpunt moet gaan zijn voor nieuwe verhaallijnen, een nieuwe groepsmissie en er komen twee nieuwe heroes. Kate Bishop en Clint Barton, beide Hawkeye. Verder gaan ze de komende maanden de game van content blijven voorzien. Hij heeft aan dat er het volste vertrouwen is dat mensen terug gaan komen naar de game, vooral na het introduceren van de nieuwe content. Wat denk jij?
Mis het nieuws niet over Stadia en de mogelijkheden van spelen op het mobiele netwerk. Daarnaast kwam het nieuwste project van Square Enix, Outriders,  met zeer belangrijk nieuws.