Crayta en Embr aangekondigd als First To Stadia-games

Nieuws
dinsdag, 28 april 2020 om 18:57
embr
Google heeft tijdens de Google Stadia-livestream bekendgemaakt dat Crayta en Embr, twee nieuwe titels zijn die als eerste uitkomen op Google Stadia. Het platform zal dus in ieder geval tijdelijk de exclusiviteit hebben over deze twee nieuwe games. Wij hebben alvast de trailers voor jullie.

Creativiteit staat voorop

Als eerste willen we Crayta laten zien, een game waarin creatieve gamers hun geluk niet op kunnen. In de game kun je zelf games maken en spelen met andere mensen. De game wordt ontwikkeld in de Unreal engine, dezelfde als bijvoorbeeld Fortnite. Hierdoor kunnen de graphics en movement bekend aanvoelen. Check hieronder een showcase van wat de game allemaal kan.
Daarnaast komt Embr naar Google Stadia. Deze game gaat over het avontuur van een slechte brandweerman. De game is beschikbaar vanaf 21 mei als Stadia zijn eerste early access-game. Dat betekent dat de game nog niet af zal zijn, maar dat Stadia-gebruikers als de eerste van de wereld de game kunnen testen en feedback mogen geven. Op basis van de trailer, is de game in ieder geval ver genoeg af om flink wat lol te hebben. Check deze hieronder.
Naast deze First to Stadia-games, kondigde Google aan dat PUBG vanaf vandaag beschikbaar zal zijn op de dienst, en dat onder andere Zombie Army 4 naar Pro komt in mei.