Octopath Traveler nu beschikbaar op Stadia

Nieuws
dinsdag, 28 april 2020 om 18:55
5bea4aec528f1a68e1841259857ec1df
De innovatieve RPG Octopath Traveler is nu beschikbaar op Google Stadia. Dat maakte Gooogle bekend in een recente Stadia Connect-video waarin het nieuwe aankondigingen deed.

Square Enix slaat de vleugels uit

De role playing game Octopath Traveler is vanaf nu beschikbaar op Google Stadia. Dat werd onthuld tijdens de Stadia Connect van 28 april 2020. Het is een kleine verrassing dat de game nu al beschikbaar is, er werd namelijk niet eerder gemeld dat de game naar Google Stadia zou komen.
Octopath Traveler kwam in eerste instantie uit op Nintendo Switch. Later werd hij ook beschikbaar voor PC. De game draait om acht personages die allemaal een eigen achtergrond verhaal hebben. Het bijzondere aan deze games is dat jij als speler zelf kunt kiezen in welke volgorde je het spel speelt. Je kunt de game dus op allerlei verschillende manieren spelen en kiezen wel personage op welk moment in je party beschikbaar is.
Verder speel je in de game de combat turn-based en werkt de combat net even wat anders. Door verschillende aanvallen te doen is het mogelijk om de schilden van je vijanden te breken en zo extra schade toe te richten. Het is dus naast een RPG ook een tactisch spel.
Octopath Traveler is nu beschikbaar via Google Stadia. De game kost je op Stadia op dit moment 60 euro, dat is net zoveel als de prijs voor Nintendo Switch.